Sponsoren

Studentenvereniging Io Vivat Nostrorum Sanitas is verbonden aan Stenden Hogeschool te Leeuwarden. 

Brand is de oudste brouwerij van Nederland, sinds 1340. Al sinds de beginjaren wordt er bij Io Vivat Brand bier geschonken. Met trots zijn wij dan ook de grootste afnemer van Brand Bier in Noord Nederland.

         

Studystore levert studieboeken (nieuw en tweedehands), educative eBooks en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen we via studystore.nl en door samen te werken met opleidingen en studieverenigingen. Door de intensieve samenwerking met Io Vivat krijgen leden de beste deals!

Jaren lang is de ABN-AMRO al één van de hoofdsponsors van Io Vivat. De ABN-AMRO richt zich met het studentenpakket op studenten. Compleet, gemakkelijk en in één keer klaar: of het nou gaat om betalen, sparen, lenen of verzekeren het studentenpakket bied alle mogelijkheden.

        

De complete bedrijfssoftware van AFAS is geschikt voor elke organisatie in elke branche. Zo ook voor onze studentenvereniging.
De software is erg flexibel in te richten, zo, dat het volledig is aan te passen aan ieders eigen wensen zodat het past binnen elke organisatie.
AFAS levert ons naast de software professionele hulp om de software zo effectief mogelijk te gebruiken op gebied van administratie, boekhouding en ledenbestand.

        


Mise en Place is een internationaal toonaangevend personeelsbureau dat sinds 1994 specialist is in de gastvrijheidsbranche. Daar waar exclusiviteit, gastvrijheid en beleving samen komen daar is Mise en Place.
Vanaf 2010 werken Mise en Place en Io Vivat samen. Zo kunnen de studenten van de Vereniging, gespecialiseerd in het vakgebied van Mise en Place, gemakkelijk aan het werk.

 

Ecolab is actief met vele toepassingen in verschillende segmenten, denk aan bijvoorbeeld de gastvrijheid- en voedingsindustrie. Ecolab’s streven is om de wereld schoner, veiligere en gezondere te maken. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee!

        

HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge internationale hotelscholen.
HotelloTOP zet zich in om een platform te bieden waar, op informele wijze, gedachte uitgewisseld kunnen worden en waarbij onderling zaken doen voorop staat. Hierbij is het belangrijkste dat het raakvlak al ontstaat door dat je gestudeerd hebt aan een van de internationale hotelscholen!
Het alumninetwerk van de Vereniging wordt door een samenwerking gekoppeld aan het netwerk van de HotelloTOP. 

   

Bij Sonnema maken we met trots en passie Sonnema Berenburg volgens hetzelfde geheime receptuur als Fedde Sonnema in 1860. Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren!

Diageo is een multinational op het gebied van gedestilleerde dranken. Het portfolio van DIAGEO bestaat uit een ruim assortiment met wereldwijd bekende merken. Merken met een rijke geschiedenis, denk hierbij aan Johnnie Walker, Smirnoff, Captain Morgan. De slogan van DIAGEO is 'Celebrating life, Every day, Everywhere.

Vrumona is een van de bekendste frisdrank leveranciers in Nederland. Vrumona is dan ook niet voor niets leverancier van Sociëteit 't Heertje en sponsor van Io Vivat.

 


StudeerSnel.nl, internationaal bekend als Studocu.com, is uitgegroeid tot een van de meest gebruikste websites voor studenten. StudeerSnel is sinds 2010 hét online leerplatform voor het delen van documenten en alles staat centraal opgeslagen op het platform. 


 

Red Bull is een energiedrank en marketingconcern, opgericht in 1987 door de Thaise ondernemer Chaloe Yoovidhya en de Oostenrijker Dietrich Mateschitz, voormalig werknemer van Unilever. Het bedrijf heeft een licentie op het Thaise drankje Krating daeng (Engels: Red Bull). In 1987 lanceerde het bedrijf de drank tijdens de Grand Prix van Monaco. Tegenwoordig levert Red Bull haar energiedrankje ook aan onze eigen Sociëteit. 


Hooghoudt is een Groningse distilleerderij, die diverse gedistilleerde dranken en limonadesiroop produceert. Het familiebedrijf werd in 1888 door Hero Jan Hooghoudt opgericht. Het bedrijf was jarenlang in de Nieuwe Ebbingestraat in de Groninger binnenstad gevestigd, maar verhuisde aan het eind van de twintigste eeuw naar een nieuw complex op het bedrijventerrein Euvelgunne. Het bedrijf produceert enkele alcoholica die nergens anders worden gemaakt, zoals Fladderak. Tegenwoordig levert Hooghoudt enkele van haar dranken ook aan onze eigen Sociëteit. 

 

 

Volg ons:

Adres:

Herenwaltje 5
8911 HN Leeuwarden